Skip to main content
The Reel Ludvig
|

Servar engagerande innehåll i sociala kanaler

Ludvig är Ingrid Gopas senaste tillskott och har drivit många framgångsrika kampanjer i sociala medier. Han blir en viktig kugge i vårt team och kommer bidra med mycket energi och kunskap.

Jag har jobbat med Ingrid Gopa tidigare och gillar deras driv och engagemang så detta ska bli väldigt roligt. 

Min expertis är inom sociala medier och försäljning. Jag kommer fokusera på att hjälpa våra kunder skapa innehåll i form av korta videos som driver trafik och engagemang. Videor är ett kul medium där du kan berätta mycket på väldigt kort tid.

Senaste åren har fokus varit mycket på reels och stories, trenden säger att det fortsätter.

Navigerar förändringar i sociala medier

Ludvigs roll kommer främst vara att hjälpa våra kunder att bygga sitt varumärke och öka deras digitala exponering.

Trots sin relativt unga ålder på 22 år är han redan en stjärna på sociala medier. Han har tidigare erfarenhet av att bygga varumärke i sitt egna bolag och började sedan hitta kunder som ville göra samma sak.

Ludvig är även en framgångsrik idrottare. 2023 var han med och vann SM i badminton för Trollhättans Badmintonklubb. Drivet, precisionen och beslutsamheten som krävs för att bemästra  badminton återspeglas i hans arbete i sociala medier.

Låt Ludvig berätta era stories

Ludvig har drivit flertalet konton på sociala medier över åren och menar att landskapet ritas om hela tiden.

– Det är viktigt att hänga med på trenderna som framför allt yngre konsumenter har. Senaste åren har fokus varit mycket på reels och stories, och det lär fortsätta. Företag negligerar emellanåt TikTok för de anser att målgruppen är fel men här tror jag man behöver tänka om. De flesta av oss har fått en tiktoklänk skickad till oss även om vi inte är medlemmar på plattformen.

Hör av er till mig så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälpa er.

Ta en kopp kaffe med Ludvig

Ta en fika