Skip to main content

Det finns många reklambyråer som våran. Men vi känner oss ändå ganska unika med vår breda kunskap och erfarenhet från olika branscher. Till 99 procent jobbar vi som en extern marknadsavdelning åt våra befintliga kunder. Tydlig kommunikation är kärnan i vår webbstrategi.

Fredrik Pommer Adler, Grundare och Per Lindevall, Byråchef

Ingrid:gopa är en fullservice digital kommunikationsbyrå som tror på långsiktiga relationer och förbättrade resultat. Med dagens teknik och digitala verktyg så förvaltar, förverkligar och förbättrar vi kommunikation och mediaaktiviteter.

Vi lyssnar och reflekterar kring dina tankar, idéer och behov i en produkt som skall uppfylla dina krav. En bra användarupplevelse genererar kunder. Tillsammans med er tar vi fram en webbdesign och användarupplevelse/UX som konverterar besökare till kunder.

Tydlig kommunikation är kärnan i vår webbstrategi. Vi lyssnar och reflekterar kring dina tankar, idéer och behov i en produkt som skall uppfylla dina krav. En bra användarupplevelse genererar kunder. Tillsammans med er tar vi fram en webbdesign och användarupplevelse/UX som konverterar besökare till kunder.

Kontakta oss