Skip to main content

Vi har under tre månader haft förmånen att ha Kajsa med oss på kontoret. Praktiken har fungerat som en språngbräda när hon nu ska ta sig ut i arbetslivet. Hon är även adventure rank 58 på Genshin Impact.

Det är alltid väldigt kul att ta emot unga talanger som ska ut på praktik. Kajsa har varit grym på alla uppgifter hon fått. Vi hade önskat att praktiken var 6 månader och inte bara tre, men man kan inte vinna alla matcher, säger Per Lindevall, byråchef.

Det har varit roligt att få testa på hur det verkligen är, och att sätta teorier i praktiken. Jag har haft en väldigt stor variation i mina uppdrag. Ena dagen är inte den andra lik. Sen tycker jag väldigt mycket om Stellan, han brukar lägga sig vid min plats. Honom kommer jag sakna mest, menar Kajsa.

En annan bra grej är att man vid lunchen kan sitta och diskutera exempelvis anime och K-pop. Det trodde jag inte. Jag visste inte riktigt vad jag skulle få när jag praktiserade, men något som jag tar med mig är att det går att ha roligt på jobbet och ändå få saker gjort.